Stof- en Waterzuigers

Van kleine stofzuigers tot industriële stof- en waterzuigers, extractiemachines en zelfs professionele stofzuigers voor gevaarlijke stoffen (asbest).

Kijk hieronder voor een greep uit ons assortiment. Wilt u vrijblijvende prijsopgave ? Bel of mail ons!

 

Stofzuigers

Professionele stofzuiger

Als het gaat om een professionele stofzuiger, dan gaat u natuurlijk alleen voor uitstekende kwaliteit. Die kunt u vinden bij Den Hartog. Van kleine tot middelgrote stofzuigers voor vele toepassingen.

 

Waterzuigers

Water stofzuiger

Een stofzuiger werkt het beste op stof: daar is het apparaat immers voor bedoeld. Maar wat als u in een omgeving werkt waar ook veel water gebruikt wordt? Den Hartog levert een water stofzuiger voor iedere werkomgeving.
Wat doet een waterzuiger?

Een waterzuiger werkt eigenlijk hetzelfde als een gewone stofzuiger, met het verschil dat het apparaat in staat is om water op te zuigen, ideaal voor verschillende toepassingen. De water-stofzuigers van Den Hartog kunnen uiteraard ook worden ingezet voor alleen stofzuigen.

 

IndustriŽle zuigers

Industriële stofzuigers

In sommige gevallen hebt u aan een gewone krachtige stofzuiger niet genoeg. Dan raadt Den Hartog een industriële stofzuiger aan. Een industriële stofzuiger is een krachtige stofzuiger die speciaal gemaakt is voor ‘zwaar’ werk. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van kantoren, maar ook van werkruimtes in fabrieken.

 

Professionele vier-in-één extractiemachine

Professionele vier-in-één extractiemachine
De perfecte machine voor reiniging van tapijt en bekleding, met geïntegreerde schoon- en vuil-water tanks met speciaal ontworpen mondstukken.

 

IndustriŽle stof-waterzuigers

Industriële stof-waterzuigers
Grote capaciteit stof-waterzuigers, ook geschikt voor alleen stofzuigen

 

Geavanceerde fijnstof stofzuiger

Geavanceerde fijnstof stofzuiger

Een fijnstof stofzuiger zorgt voor de opname van fijne stofdeeltjes en gevaarlijke stoffen en kenmerkt zich door een hoge filtratie. De fijnstof stofzuiger heeft bovendien de mogelijkheid om de stofzak te verwijderen zonder stof te verliezen. De nieuwste serie fijnstof stofzuigers (Dustcare) zijn voorzien van een stopcontact met inschakelautomaat.